Kategória: Mezőgazdaság, állatartás
Honlap:
Részletek...
Kalibráló folyadék 20 ml - pH 4,01 borászati eszköz digitális pH-mérőkhöz
A Kalibráló folyadék 20 ml - pH 4,01 értékű oldat, mely digitális pH-mérő műszerek pontos hitelesítéséhez elengedhetetlen. Használatával biztosítható, hogy az eszközök helyes és megbízható értékeket mérjenek bor, must, cefre vagy egyéb savas italok vizsgálatakor. A pufferoldat gyári pontos értéken van stabilizálva, így ideális borászati, sörfőzői és laboratóriumi használatra is.
Felhasználási terület
Digitális pH-mérő műszerek kalibrálása
Bor, must, cefre vagy ital savasságának ellenőrzése előtt
Borászati és otthoni laborálás
Használat:
Használat előtt jól rázd fel az oldatot. Önts kis mennyiséget egy tiszta mérőedénybe, majd mártsd bele a pH-mérő elektródáját. A kalibrálás után az oldat maradéka ne kerüljön vissza az eredeti flakonba.
Tárolás:
Száraz, fénytől védett helyen, szobahőmérsékleten. Használat után gondosan visszazárva tartandó.
Kiszerelés:
20 ml - egyszeri vagy többszöri kalibráláshoz is elegendő kis kiszerelés hobbi- és professzionális célokra.
A borászati műszerek bevizsgált eredetű készítmények. Alkalmazása előtt olvassa el alaposan a leírást.
GYIK - Kalibráló folyadék 20 ml - pH 4,01
Mire való a pH 4,01 kalibráló oldat?
Digitális pH-mérők pontosságának ellenőrzésére és kalibrálására savas tartományban, pl. borászati mintákhoz.
Meddig használható fel a folyadék?
Felbontás után legfeljebb 3-6 hónapig, zárt tárolás esetén. Felhasználás közben ne szennyeződjön vissza!
Használható más pH-értékhez is?
Ez a típus kifejezetten a pH 4,01-es pont kalibrálására szolgál. A teljes skálás kalibráláshoz javasolt pH 7,01 vagy pH 10 is.
Csak borászathoz használható?
Nem, minden olyan folyadék méréséhez alkalmas, ahol pH-kalibrálás szükséges: sörfőzés, fermentálás, akvakultúra stb.
Hányszor kalibrálható vele a műszer?
A felhasználás mennyiségétől függően akár több tucat kalibrálásra is elegendő egy flakon tartalma.