Hírek, érdekességek, leírások
Hírek, érdekességek, leírások,
tippek - trükkök, csevegő,
kérdezz - felelek

Partnerprogram Bejelentkezés Regisztráció
Ma feladott hirdetések | Ma lejáró hirdetések | Legutóbbi 20 hirdetés | Legfrissebb cikkek
Rovattérkép | Rovatfigyelés | Súgó - GY.I.K.
Ajándéktárgyak apróhirdetések hírek érdekességek leírások beszámolók


Aprotuti hírek, Szilveszteri sms, újévi sms, idézetek, SMS-ek

Boldog névnapot kívánunk minden Ágoston nevű látogatónknak

Hírek  -  Hozzánk szól
Érdekességek, leírások, beszámolók

A Valentin nap és eredete, SMS-ek Ajándéktárgyak Ballagásra ajándékok, versek, sms-ek
Fényképes egyedi ajándékok Fotókristályok - Photo Crystal Hímzett ajándékok, törölközők, pólók...
Hirek és érdekességek Húsvéti ünnepekről minél többet Karácsonyi ünnepek, múltja, SMS-ek,
SMS-ek, versek, idézetek alkalmakra Szilveszter, SMS-ek, új évi hagyományok Zsidó ünnepek, vallás és népszokások


Küldjön Ön is cikket, érdekességet, híreket a rovatba...


Keresés a hírek, cikkek között
Keresendő kifejezés


Szilveszteri sms, újévi sms, idézetek, SMS-ek Vissza a hírekhez
Hírhez kapcsolódó címkék - Szilveszteri idézetek, SMS-ek, viccek, poénok, újév, happy, jókivánságok, Boldog Új Évet
Opciók - Kapcsolódó hirdetések  -  Szóljon hozzá a cikkhez  -  Küldjön Ön is cikket  -  Csevegő  -  E-képeslap küldése
Szilveszteri sms, újévi sms, idézetek, SMS-ek
Hull a hópehely, A szeretet ma minden szívben otthonra lel! A Te szívedben is találjon otthonra, És ne felejtsd el azt se, aki e pár sort írta! Boldog Új Évet!


1 - Virradjon rád szép nap, Köszöntsön rád jó év, Kedves hajlékodba költözzön a jólét, Lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom Neked az újévre!

2 - Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé 2008-as évedet! B.U.É.K.

3 - Az Újévben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

4 - Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak, akik szeretnek téged!

5 - Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendobol csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

6 - Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre.

7 - Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki SMS-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak, szépre jóra. Boldog újévet!

8 - Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK.

9 - Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

10 - Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen az Isten bodognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek,- én így kívánok Neked Boldog Új Évet! - Ismeretlen

11 - Békesség, boldogság áldása reátok, hogy az óévet jól zárjátok. De emeljétek poharatokat és kiáltsátok: BÚÉK, hogy szebb és jobb legyen az új év!

12 - Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem Hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN.

13 - Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok Néktek sok szépet, sikeres, boldog új évet!

14 - Virradjon Rád szép nap, köszöntsön Rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. Lelkedben boldogság, szívedben béke, Ezt kívánom az új évre!

15 - Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor jó pezsgő serkenti a májat, sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok boldogságot az új esztendőben!

16 - Napfény felnyitja szemednek világát, gondolj majd arra, ma este mi vár rád? Bor, pezsgő, s megannyi jó falat, azt kívánom érezd ma jól magad! B.Ú.É.K!

17 - Karácsony nyolcadik napja van, köszönt és minden jót kíván nyolc nyúl a vadász oldalán, hét hattyú, tolla tiszta hó, hat tyúkanyó, öt szélkakaska, négy nyafka macska, három veréb-zenész, két gerle és egy csíz a csupasz körtefán. - A függetlenség napja című film

18 - Karácsony hetedik napja van, köszönt és minden jót kíván hét hattyú, tolla tiszta hó, hat tyúkanyó, öt szélkakaska, négy nyafka macska, három veréb-zenész, két gerle és egy csíz a csupasz körtefán. - A függetlenség napja című film

19 - Adjon Isten minden jót Ez új esztendőben: Jobb üdőt, mint tavaly volt, Ez új esztendőben; Jó tavaszt, őszt, telet, nyárt, Jó termést és jó vásárt Ez új esztendőben!

Adjon Isten minden jót Ez új esztendőben: Zsíros esőt, kövér hót, Ez új esztendőben; Bő aratást, szüretet, Egészséget, jó kedvet Ez új esztendőben!

Adjon Isten minden jót Ez új esztendőben: Drága jó bort, olcsó sót Ez új esztendőben; Jó kenyeret, szalonnát Tizenkét hónapon át Ez új esztendőben! Adjon Isten minden jót Ez új esztendőben: Vegye el mind a nem jót, Ez új esztendőben; Mitől félünk, mentsen meg, Amit várunk, legyen meg Ez új esztendőben! - Szlovákiai magyar népköltés

20 - ... mikor éjfél eljő, férfiasan kezet fog múlttal a jövendő. - Kányádi SándorMég több SMS Karácsonyra és Szilveszterre a tutilapok oldalán - www.tutilapok.huAjándékozz örömet!

Tipp: Fényképes ajándékok személyre szabva - Online vásárlás alkalmakra, ünnepekre!

Az utóbbi években jött divatba, hogy a családtagok, barátok, szeretők egymás képmásával, képekkel, grafikákkal díszített párnákat, pólókat, bögréket, naptárakat, fotógravírozásokat - medálokra, öngyújtókra, hímzett monogramos törölközőket - pólókat ajándékoznak. Nagyon kedves ajándék és igazán személyre szabott. Az ilyen ajándékok értéke az ajándékozott részére főleg az idő múlásával felbecsülhetetlen. Ne hagyjuk ki, ajándékozzunk alkalmakra mi is örömet ! TIPP - www.tutiajandekok.hu

Tehát mindezt összegezve, szerintünk feltétlenül érdemes ellátogatnod a fent említett oldalakra, hogy rendelhess egyedi fényképes ajándékokat alkalmakra, ünnepnapokra, fotókidolgozást legjobb felvételeidből, vagy csak egyszerűen azért, hogy jól érezd magad. Jó szórakozást!

Forrás - Tutilapok (www.tutilapok.hu)A cikksorozat további részei
Szilveszter, SMS-ek, új évi hagyományok - további cikkek
1. rész - Újévi köszöntők, üdvözletek, S...
2. rész - Szilveszteri sms, újévi sms-ek...
3. rész - Szilveszteri és újévi versek, ...
4. rész - Szilveszteri sms, újévi sms...

Következő részek

Szüzeket kaphatunk szilvesz...
Mióta szokás újévi üdvözlet...
Szilveszteri és új évi SMS-...
Szilveszteri sms, újévre sm...
2009-re 6,75 milliárd ember...
Január 1. - Újév napja...
Szilveszteri sms, újévre sm...
Mosoly az újévre - humorlab...
Református toll - újév...
Új évről beszélünk, a régit...
Miért szeretem az újévet...
Újév - Rós Hássáná...


Képeslap küldése - Szóljon hozzá a cikkhez - 0 hozzászólás - 19397 megnyitás - nyomtatás - 2008.12.22. - 00:37
nyomtatás Cikk nyomtatása
Küldés E-mailben Cikk küldése E-mailben
Vissza Vissza a hírekhez
További hírek, érdekességek a kategóriából

Szilveszteri sms, újévi sms, idézetek, SMS-ek
Mikulás-történelem
Az "igazi" A finn Mikulás lakhelye 1985-től rendszeresen látogatható; Napapiirit Mikulásfaluvá nevezték ki, irodát és po...

Szilveszteri sms, újévi sms, idézetek, SMS-ek
Angyaljósda karácsonyra - Próbáld ki!
Nézd meg az angyalokat, és képzeletben "rázd fel a gömböket", és amelyik legjobban megérint téged, annak az angyalnak a...

Szilveszteri sms, újévi sms, idézetek, SMS-ek
A karácsonyfa története
A mi otthonunkba minden évben kéktűjű, ezüstös ágú, sudár törzsű fát hoz a nekünk kijelölt angyal, melyet mindig a betel...

Szilveszteri sms, újévi sms, idézetek, SMS-ek
Adventi készülődés
Amennyiben életmódunk enélkül is stresszel telített, különösen át kell gondolnunk ezt a pár hetet. Üljünk le és okoskod...


Vissza a hírekhez Vissza a kategóriákhoz

Szóljon hozzá  -  Tanuljunk
Írjon véleményt a cikkekhez, beszámolókhoz

* Név
* E-mail
* Üzenet
* Kód


Ajándéktárgyak Írjon véleményt a beszámolókhoz cikkekhez tanuljunk


Vissza a hírekhez Vissza a kategóriákhoz


Vissza a lap tetejére


Kapcsolat   |   Felhasználási feltételek   |   Adatvédelem   |   Impresszum   |   Partnerajánlat
Az Ön IP címe: 54.160.163.163
© aproTUTI.hu - 2006-2007

Minden jog fenntartva!